Hondentrimsalon BinkyGesloten op zaterdag

Toon openingstijden

trimsalons - Hondentrimsalon Binky - kaartoverzicht

Hondentrimsalon Binky

Mijn naam is Eva Weers. Ik ben de eigenaar van Trimsalon Binky en werk alleen. Ik vind het belangrijk dat honden zich op hun gemak voelen in de salon. De honden mogen dan ook gewoon rondlopen en om tijdsdruk te voorkomen geef ik er de voorkeur aan dat de baas de hond bij mij aflevert en na een telefoontje weer ophaalt. Zo heb ik de tijd en rust om elke hond zorgvuldig te behandelen.

Sinds 1981 ben ik gediplomeerd hondentrimster en in 1983 heb ik Trimsalon Binky bij de Kamer van Koophandel in laten schrijven. In de loop der jaren heb ik verschillende vakdagen en specialisatiecursussen gevolgd. Door mijn jarenlange ervaring en omdat ik intensief met de honden bezig ben merk ik vaak of een hond goed in zijn vel zit. Bij twijfel kan ik tips geven of adviseren naar een dierenarts te gaan.

In principe worden de honden getrimd volgens het model van hun ras, maar het welzijn van de hond en de wens van de klant staan voorop. In overleg met de eigenaar bepalen we een model dat het beste past bij de hond en zijn omstandigheden. Een hond die bijvoorbeeld graag zwemt, veel in het bos loopt en niet graag geborsteld wordt maak je niet gelukkig met volle poten en een lang showmodel. Daarnaast bestaan er ook verschillende soorten vachten die geschoren, geknipt of geplukt worden. Natuurlijk worden de honden ook gewassen, worden altijd de nagels geknipt en de oren schoongemaakt.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Hondentrimsalon Binky

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Hondentrimsalon Binky

  • bedrijfsfilmpje op website
  • Knippen
  • Nagels knippen
  • Plukken
  • Scheren
  • Wassen

Openingstijden

Gesloten
Opent ma 20 may om 9.00
maandag9.00 - 15.00
dinsdag9.00 - 15.00
woensdag9.00 - 15.00
donderdag9.00 - 15.00
vrijdag9.00 - 15.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De getrim.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Hondentrimsalon Binky
De Bron 35
7325HS Apeldoorn

+31 (0)6 14728108

Deel deze pagina

Hondentrimsalon+Binky img