Trimsalon Juco En Dierenhotel

Gesloten (wo 09.00 - 10.30)

Toon openingstijden

trimsalons - Trimsalon Juco En Dierenhotel - kaartoverzicht

Trimsalon Juco En Dierenhotel

Dierenhotel Juco is een familiebedrijf dat in 1968 is opgericht door Juun en Coby Dijkstra. Inmiddels heeft hun dochter Nicolette, samen met haar partner Marco Veld, de zaak overgenomen. Net als bij Juun en Coby zijn alle medewerkers gediplomeerd en is Juco het beste en gezelligste adres voor tijdelijke opvang van uw huisdier!.
Wanneer het de eerste keer is dat uw dier uit logeren gaat, is het belangrijk dat u kennis maakt met ons dierenhotel en de mensen die uw dier gaan verzorgen.

In ons hotel krijgt uw huisdier aandacht en goede verzorging.
We hebben ruimte voor 60 honden en 40 katten.

Wij zijn lid van de brancheorganisatie Dibevo en werken op basis van hun leveringsvoorwaarden.
Deze voorwaarden liggen voor u klaar bij de receptie of kunt u lezen op de website van Dibevo.

In onze trimsalon zijn alle honden en katten welkom. Alle soorten kruisingen of rassen, ze worden allemaal met evenveel liefde verzorgd en krijgen een behandeling die bij hun vacht past.

We hebben een leuk en professioneel team met gediplomeerde trimsters die allen beschikken over een grote dosis geduld, liefde voor dieren en niet te vergeten ervaring. Tijdens het wassen of trimmen werken we zoveel mogelijk met zijn tweeën. Bedoeling hiervan is elkaar te kunnen helpen als de hond het niet zo prettig vindt. Even vasthouden of een kriebelende hand kan voor uw hond heel belangrijk zijn om hem gerust te stellen.

Onze trimsalon is voorzien van de modernste apparatuur: elektrische in hoogte verstelbare tafels, waterblazers, droogcabines enz. Kortom: we doen er alles aan om uw dier zo prettig en zo snel mogelijk te verzorgen. Dit is niet alleen prettig voor uw dier, maar ook voor u want wij werken op basis van een uurtarief.

Zowel ons dierenhotel als de trim- & styling salon is erkend door Stichting Dierbaar. Daar zijn wij trots op. Deze stichting houdt zich bezig met het welzijn van dieren. Zij controleert op professionaliteit en hygiëne van de betrokken partijen.

Services

  • Haal- en brengservice

Openingstijden

Gesloten
Opent morgen om 9.00
maandag9.00 - 10.30
dinsdag9.00 - 10.30
woensdag9.00 - 10.30
donderdag9.00 - 10.30
vrijdag9.00 - 10.30
zaterdag10.00 - 10.30
zondag18.00 - 19.00

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De getrim.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Trimsalon Juco En Dierenhotel
Bobeldijk 62
1647CH Berkhout

+31 (0)229 551435

Links

Website

Deel deze pagina

Trimsalon+Juco+En+Dierenhotel img