Hondenschool En Trimsalon Melick

Gesloten (di 19.45 - 21.30)

Toon openingstijden

trimsalons - Hondenschool En Trimsalon Melick - kaartoverzicht

Hondenschool En Trimsalon Melick

Eigenaresse van de hondenschool Jeanne Hermans, die de opleiding volgde in Lelystad bij Martin Gaus, en Leo Bongers zijn u graag behulpzaam bij het opbouwen van de relatie tussen u en uw hond. U en uw hond zullen vele jaren met elkaar optrekken en een goede relatie met elkaar is dan essentieel.

Een mens en een hond zijn verschillend, hebben elk een eigen lichaamstaal en eigen behoeftes. Hond en baas moeten elkaars lichaamstaal leren lezen en elkaars behoeften leren begrijpen. .

Met behulp van kleine beloninkjes in de vorm van voer, een aai en aandacht leren wij u de hond gewenst gedrag te vertonen. Het spreekt vanzelf dat uw hond al snel dit gewenst gedrag gaat opzoeken om een beloning daarvoor te krijgen. Wederzijds voordeel is het sleutelwoord tot succes en een langdurige plezierige relatie.

Jeanne heeft zelf drie honden in huis waarvan 2 Berner Sennen honden en 1 Franse Bulldog. Leo heeft vier honden in huis waarvan 3 windhonden (2 uit Spanje) en 1 kruisinkje. Allebei echte liefhebbers dus, die er plezier in hebben met u en uw hond om te gaan.
Plezier en enthousiasme dat we op u proberen over te brengen tijdens de lessen. Omdat het om u en uw hond gaat kunt u al vanaf les 1 samen met uw huisdier van start gaan. Dat is het leukste en de bijbehorende theorie krijgt u niet in aparte lessen aangeboden maar zit verweven in het programma zodat het op een speelse manier aan bod komt en u de stof meteen in de praktijk kunt brengen. Verzorging en voeding, preventie en gedrag komen allemaal aan bod.

Tijdens elke hondencursus is er een boswandeling waaraan u kostenloos deel kunt nemen. Kunt u er geen genoeg van krijgen dan is er naast de basiscursus mogelijkheid tot vervolgcursussen of aansluiting bij het demonstratieteam. Van beide onderdelen staan foto's verder op de website onder fotogalerij en showteam. Van de bezoeken bij dierenartsenpraktijken zijn columns geschreven.

Vele cursisten uit Roermond, Melick en de omliggende dorpen St. Odilienberg, Herkenbosch, Vlodrop, Posterholt en Montfort vonden al de weg naar Hondenschool Melick. Wellicht herkent u mensen op de foto's die u over de hondenschool kunnen berichten en natuurlijk bent u altijd welkom om eens te komen kijken tijdens een van de lessen.

Openingstijden

Gesloten
Opent vandaag om 19.45
maandag19.45 - 21.00
dinsdag19.45 - 21.30
woensdag19.45 - 21.30
donderdag19.45 - 21.30
vrijdagGesloten
zaterdag10.00 - 11.45
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De getrim.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Hondenschool En Trimsalon Melick
St. Servaaslaan 7
6074BL Melick

+31 (0)6 30046827

Deel deze pagina

Hondenschool+En+Trimsalon+Melick img