Hondentrimsalon Roover

Hondentrimsalon Roover

Hondentrimsalon Roover zorgt voor de totale vachtverzorging van alle rassen. Dit is natuurlijk heerlijk voor het dier, maar ook voor u. Uw huisdier is weer speels als vanouds als u hem of haar terugkrijgt. Een kat of hond blijft toch een deel van de familie en die verdient het ook om af en toe verwend te worden. Veel dieren vinden het verrukkelijk om een dag vertroeteld te worden. En u krijgt een tevreden en gelukkig dier terug.

Roover Hondentrimsalon neemt de volledige zorg van uw dier op zich. Wij geven uw viervoeter daarbij de aandacht die hij verdient. Wij verrichten de volgende werkzaamheden:
wassen en drogen van de vacht,
scheren van de vacht bij klitten,
ontwollen van de vacht,
dierenpedicure.

Wij kenmerken ons niet alleen door ons deskundige en diervriendelijke beleid en ons vrijblijvende, altijd kwalitatief hoogstaande advies. Maar natuurlijk ook door ons professionele personeel en een goede prijs-kwaliteitsverhouding.
Vele baasjes en hun huisdier gingen u al voor. Een boel honden en katten hebben al gebruikgemaakt van onze verwendiensten. Reacties waren vrijwel altijd positief. Dus kom ook zelf snel langs met uw huisdier, zodat het beest flink in de watten wordt gelegd. En ook voor u zijn we uiteraard erg aardig.

Services

  • Vrijblijvende, kwalitatief hoogstaande advies

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De getrim.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Hondentrimsalon Roover
Rijksweg 71
5953AC Reuver

+31 (0)77 4741673

Links

Website
-

Deel deze pagina

Hondentrimsalon+Roover img