Bestoj trim en shopGesloten op woensdag

Toon openingstijden

trimsalons - Bestoj trim en shop - kaartoverzicht

Bestoj trim en shop

Even voorstellen
Bestoj wordt gerund door een dierenliefhebster in hart en nieren. Het welzijn van uw dier staat ook altijd voorop, vindt uw viervoeter het trimmen maar niks dan heb ik daar respect voor en doen we het in kleine stapjes, zodat hij weer vrolijk naar huis gaat en geen hekel krijgt aan het trimmen. Hierdoor kan de behandeling soms ook wat langer duren.


Werkwijze
Bestoj werkt met de nieuwste materialen en trimtechnieken, ik ontwol dus met de bad en blaas methode. Ook volg ik regelmatig een workshop en neem af en toe deel aan een trimwedstrijd.
Alle honden gaan meteen in bad, dus ook de plukhonden. Dit doe ik omdat het een mooier eind resultaat geeft. Verder worden de nagels gecontroleerd en indien nodig geknipt, de oren worden uitgeplukt en gereinigd en de liezen worden geschoren, dit noemt men ook wel de sanitaire trim.De honden worden gewassen met Nature animal, dit zijn biologische zeepjes die goed zijn voor elke huid en vacht en ook nog eens goed voor het milieu. Omdat ik ook graag met behoudt van de vacht werk heb ik voor extreem geklitte en vervilte honden een alternatieve shampoo, ook deze shampoo is gemaakt van natuurlijke producten. De klitten gaan er dan gemakkelijk en pijnloos uit. 


Konijnen en cavia’s
Konijnen worden bij Bestoj alleen ontwolt of geplukt en worden niet gewassen omdat dit slecht voor ze is. Verder worden de nagels geknipt en de oren gereinigd.
Cavia’s worden wel gewassen, dit doe ik ook met de Nature animal zeepjes. Langharige cavia’s kunnen geknipt of geschoren worden en bij de ruwharige cavia’s worden de dode losse lange haren er voorzichtig uit gestript. Verder worden de nagels geknipt en de oren gereinigd


 
 

Services

  • Alleen op afspraak
  • Vachtverzorging voor hond konijn en cavia
  • Verkoop voer en snacks van Fish 4 Dogs
  • Verkoop van fleece speeltjes
  • werkt ook op avonden en weekenden

Openingstijden

Gesloten
Opent morgen om 9.00
maandagGesloten
dinsdag9.00 - 12.00
woensdagGesloten
donderdag9.00 - 12.00
vrijdag9.00 - 17.00
zaterdag9.00 - 12.00
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Adres- en contactgegevens

Bestoj trim en shop
Ganzenroer 1
5454 HN Sint Hubert

+31 (0)681053919
info@bestoj.nl

KvK

Nummer
66045258

Status
Actief

Links

Website

Deel deze pagina

Bestoj+trim+en+shop img