Marleen Trimsalon

Gesloten op zaterdag

Toon openingstijden

trimsalons - Marleen Trimsalon - kaartoverzicht

Marleen Trimsalon

Ik zal mij even voorstellen, ik ben Marleen Bremer en ik heb een hondentrimsalon in Veenendaal. Sinds april 1997 heb ik mijn diploma hondentrimmen. Daarvoor heb ik bij een trimsalon 3 dagen per week praktijkervaring opgedaan en zodoende mij het trimmen van diverse soorten hondenrassen eigen gemaakt.

De afgelopen jaren heb ik mij ook gespecialiseerd in een aantal rassen, omdat ik dat leuk vind en je zo meer te weten komt over een bepaald ras. Mijn start van een eigen trimsalon is begonnen bij een dierenpension in Achterberg. Die bestaat inmiddels niet meer, dat was ook de reden om het aan huis te gaan doen. Ik heb inmiddels mijn 5-jarig bestaan achter de rug en dat is gevierd door een prijsvraag uit te schrijven voor mijn klanten, met mooie prijzen zoals een gratis trimbeurt voor je hond. Er bestaan veel rasloze honden, zogeheten boomers, ook die zijn welkom! Maar ook de kort- harige honden, zoals labradors, kortharige jack russel etc. Deze honden kunnen erg verharen, vooral in het voorjaar en najaar.

Als mensen bellen voor een afspraak overleg ik altijd wat er moet gebeuren. Je kunt de hond scheren, plukken, knippen en uitdunnen, kortom je kunt alle kanten uit. Ook het knippen van de nagels, oren schoonmaken zit bij de behandeling in. Als extra service kunnen de mensen ook tussendoor komen om de nagels te knippen, een borstel beurt of een bijwerkbeurt van o.a de kop en poten.

Expertises

Openingstijden

Gesloten
Opent ma 4 jul om 9.00
maandag9.00 - 17.00
dinsdag9.00 - 16.00
woensdagGesloten
donderdag9.00 - 16.00
vrijdag9.00 - 17.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De getrim.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Marleen Trimsalon
Zuiderkruis 408
3902XM Veenendaal

+31 (0)318 506696

Deel deze pagina

Marleen+Trimsalon img