Alida Trimsalon

Alida Trimsalon

Specialist in redactie en correctie:
Redactiebureau Boxelaar streeft ernaar om samen met u een zo goed mogelijke uitgave te realiseren en neemt u daarbij zo veel mogelijk werk uit handen. Van kopijvoorbereiding tot en met de controle van de laatste drukproef, in iedere fase van het uitgeefproces is Redactiebureau Boxelaar een betrouwbare partner waarop u kunt rekenen. Integer, stipt, deskundig en ervaren.

Mens en maatschappij:
Redactiebureau Boxelaar is gespecialiseerd in het redigeren van teksten op het gebied van mens en maatschappij, met als zwaartepunt de psychologie.

Een vertrouwde naam:
Redactiebureau Boxelaar is een vertrouwde naam voor onder andere Boom uitgevers Den Haag, Uitgeverij Boom, Noordhoff Uitgevers, Uitgeverij Pearson, Uitgeverij Van Gorcum, Van Haren Publishing en Uitgeverij Edu 'Actief.

Printing on demand:
Particulieren en bedrijven kiezen er steeds vaker voor om hun proefschrift, persoonlijke geschiedenis, jaarverslag of jubileumuitgave in eigen beheer uit te geven. Redactiebureau Boxelaar kan u hierbij behulpzaam zijn en neemt de redactie van uw uitgave graag op zich.

Services

  • Alleen op afspraak
  • Online portfolio van uitgevoerde projecten

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De getrim.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Alida Trimsalon
Boelemaheerd 150
9736HJ Groningen

+31 (0)50 5418558

Links

Website
-

Deel deze pagina

Alida+Trimsalon img