Happy Dog Trimshop

Happy Dog Trimshop

Graag wil ik mij aan u voorstellen : ik ben Carina Meijer. En ik ben in 1986 begonnen met trimshop Happy Dog. De naam Happy Dog bedacht ik omdat de honden na het trimmen altijd blij en vrolijk zijn. Je kunt aan ze zien dat ze zich prettig voelen met hun verzorgde vacht. In 1996 is mijn collega Marion van Sluis bij mij komen werken. Ze liep stage in de trimsalon , en na het behalen van haar trimdiploma is ze gebleven.

Marion vind het leuk om de honden met plukvachten te behandelen , en het trimmen van de grotere honden. Zelf vind ik het leuk om de honden in model te knippen.

Regelmatig volgen wij bijscholingsdagen en cursussen. Ook zijn we in het bezit van een EHBO diploma voor honden. Door onze lange werkervaring zijn ook moeilijke honden voor ons geen probleem. Wij werken op afspraak, er worden bij ons nooit meer als twee honden tegelijk behandeld. Wij vinden het belangrijk dat de hond zich fijn voelt. Als u het prettig vindt ,om gedurende de behandeling bij uw hond te blijven, hebben wij daar geen bezwaar tegen. Anders wordt de hond gebracht en op de afgesproken tijd weer opgehaald.

Wassen zit bij de behandeling in. Ook alleen wassen is bij ons mogelijk. Honden met een vacht waar te veel klitten in zitten kunnen wij alleen kort scheren. Om dit te voorkomen , raden wij u aan uw hond dagelijks te kammen en te borstelen. Een mooi getrimde hond is de samenwerking tussen baas en trimster.

Services

  • Alleen op afspraak
  • Geopend van maandag t/m zaterdag volgens afspraak

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De getrim.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Happy Dog Trimshop
Diephuisstraat 33
9714GV Groningen

+31 (0)50 5772203

Deel deze pagina

Happy+Dog+Trimshop img